ІІІ Всеукраїнська наукова-практична конференція «Охорона довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки»

5 червня 2024 року відбулася ІІІ Всеукраїнська наукова-практична конференція «Охорона довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки».

Конференція проходила дистанційно, організатором виступив НМЦПТО в Запорізькій області. Від ДНЗ «Іркліївський професійний аграрний ліцей» участь в конференції взяла викладачка хімії та біології і екології Лариса Миколаївна Черненко.

Викладачі-природничники з різних куточків України ділилися власним досвідом щодо виховання у здобувачів освіти екологічної компетентності як на уроках, так і в позаурочний час. Розглядалися різноманітні форми та методи роботи викладачів в навчальних закладах: гурткова робота, організація екологічних стежин, екологічні проєкти, співпраця з міжнародними екологічними організаціями, створення інтерактивних плакатів на екологічну тематику і багато іншого. Зустріч пройшла дуже цікаво та насичено.

За результатами проведення заходу планується видання електронного

збірника матеріалів конференції та розміщення його на сайті НМЦПТО у Запорізькій області.

14

 15

16

17

18

on 06 червня 2024
Перегляди: 41