СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ПРОФЕСІЙ ХАРЧОВОГО НАПРЯМКУ

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області 12 березня 2018 року на базі Державного навчального закладу «Іркліївський професійний аграрний ліцей» відбувся семінар-практикум для педагогічних працівників харчового напрямку «Сучасні технології кондитерського виробництва на уроках теоретичного та виробничого навчання». У ньому взяли участь 10 педагогічних працівників із 5 закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Із вітальним словом до учасників семінару-практикуму звернулася Жулінська Н.В., в.о. директора Державного навчального закладу «Іркліївський професійний аграрний ліцей», яка ознайомила присутніх з історією закладу, матеріально-технічною базою та переліком професій, які готують у ліцеї.
Роботу семінару-практикуму продовжила Водяник Я.А., методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області, ознайомивши присутніх з метою та основними напрямками роботи.
Представили відкриті уроки з теоретичного та виробничого навчання викладач спеціальних предметів Державного навчального закладу «Іркліївський професійний аграрний ліцей» Галенко О.В. «Сучасні технології використання шоколаду в оздобленні кондитерських виробів» та майстер виробничого навчання Державного навчального закладу «Іркліївський професійний аграрний ліцей» Бутко С.А. «Приготування елементів оздоблення із мастики для борошняних кондитерських виробів».
Під час семінару-практикуму своїм досвідом роботи поділилася майстер виробничого навчання Державного навчального закладу «Золотоніський професійний ліцей» Зайченко Л.В., яка презентувала матеріали з теми «Розробка комплексних педагогічних засобів навчання (трудові прийоми у відеоформаті)».
При підведенні підсумків семінару-практикуму були обговорені питання використання інноваційних технологій при підготовці кваліфікованих робітників, удосконалення фахової компетенції викладачів та майстрів виробничого навчання харчового напрямку.
Семінар-практикум для педагогічних працівників професій харчового напрямку пройшов у творчій, дружній та теплій атмосфері.

 

 

on 12 березня 2018
Перегляди: 486