Профтехосвіта Черкащини – 2018

27 по 29 березня 2018 року на базі Державного навчального закладу «Черкаський професійний автодорожній ліцей» відбулася обласна виставка педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини – 2018».  Захід проводиться з метою підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, впровадження новітніх педагогічних технологій, підтримки творчої ініціативи, створення умов для популяризації кращого педагогічного досвіду.

На виставці наш заклад представив роботи з питань організації навчально-виробничого процесу, методики викладання та дидактичного забезпечення загальноосвітніх предметів, професійної підготовки, з питань національно-патріотичної, виховної роботи  та продукцію, яку  виготовляють наші учні. Також була представлена експозиція від навчального закладу «Україна – єдина»

Учень  групи №5, що навчається за професією «Кухар, кондитер», Довганич Роман під керівництвом викладача спец предметів Галенко О.В. показав майстер-клас для всіх присутніх з технології карвінгу.

П’ять методичних розробок педагогічних працівників отримали сертифікати НМЦПТО у Черкаській області та внесені в «Каталог кращих матеріалів обласної виставки педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини - 2018». В рамках виставки  дипломом  була нагороджена творча група ліцею  за І місце в обласному конкурсі на кращий дидактичний засіб навчання та відзначений дипломом навчальний заклад за кращий майстер-клас під час проведення виставки.

 

on 29 березня 2018
Перегляди: 822